Investitori

Lăptăria cu Caimac a debutat pe AeRO în urma celei mai mari și rapide listări de acțiuni pe această piață, intermediată de BT Capital Partners

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, a debutat în luna mai 2021, pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Acțiunile sunt tranzacționate sub simbolul MILK. Listarea companiei vine în urma unui plasament privat încheiat pe 26 aprilie 2021 prin care Agroserv Măriuța a atras 19,4 milioane de lei de la investitorii din piața de capital, cea mai mare sumă atrasă printr-un plasament privat de acțiuni pe piața AeRO.

Listarea acțiunilor a avut loc la 15 zile lucrătoare de la data închiderii plasamentului, reprezentând cea mai rapidă listare de acțiuni pe piața AeRO.

EVERGENT Investments a achiziționat o participație de 5,1126% din acţiunile companiei Agroserv Măriuța SA, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, tranzacție intermediată de BT Capital Partners (BTCP), divizia de investment banking şi piețe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania. Tranzacţia s-a realizat la un preţ de 60 lei/acţiune, vânzătorii fiind Mădălina Cocan, unul dintre fondatori, care a vândut o participaţie de 3,5% într-o tranzacţie de tip deal, precum şi alţi investitori din piaţă.

În urma achiziţiei de peste 5% din capitalul social de către EVERGENT Investments, cei trei fondatori ai Agroserv Măriuţa – Mădălina Cocan, Adrian Cocan și Serban Nicușor – dețin împreună un pachet de 71,6% din acțiunile companiei, restul de 23,4% reprezentând acţiuni liber tranzacţionabile.

Informare a Administratorului Unic al AGROSERV MĂRIUȚA S.A.

18 august 2021
Descarcă Fișier

Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Agroserv Măriuța S.A. – 1/18.08.2021

18 august 2021
Descarcă Fișier

Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Agroserv Măriuța S.A. – 1/18.08.2021

18 august 2021
Descarcă Fișier

Absentee ballot for the Extraordinary General Meeting of the Shareholders of Agroserv Mariuta

12 august 2021
Descarcă Fișier

SPECIAL POWER OF ATTORNEY for representation within the Extraordinary General Meeting of Shareholders of Agroserv Mariuta

12 august 2021
Descarcă Fișier

Draft decision of the Ordinary General Meeting of Shareholders of Agroserv Mariuta

12 august 2021
Descarcă Fișier

Absentee ballot for the Ordinary General Meeting of the Shareholders of Agroserv Mariuta

10 august 2021
Descarcă Fișier

SPECIAL POWER OF ATTORNEY for representation within the Ordinary General Meeting of Shareholders of Agroserv Mariuta

10 august 2021
Descarcă Fișier