Aperitiv picant

Plină de inspiraţie şi aducere-aminte, astăzi am creat un aperitiv picant, gustos şi uşor de pregătit. Caşul zvântat cu ciuperci, măsline şi mirodenii este o adevărată simfonie de arome, o delicatesă potrivită pentru masa de sărbători, dar şi un cadou sănătos pentru familie sau prieteni.

Ingrediente:

  • 225 g caş zvântat Lăptăria cu caimac
  • 10 măsline
  • 10 ciuperci întregi din conservă
  • 1 ardei iute
  • 6 căţei de usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • oregano
  • boabe de piper multicolor
  • 2 linguri oţet balsamic
  • ulei de floarea soarelui

Mod de pregătire:

Într-un borcan cu capac, se aşază caşul tăiat cubuleţe, măslinele şi ciupercile. Pentru aromă, se pun căţei de usturoi, crenguţe de cimbru, rozmarin, oregano, feliuţe de ardei iute şi boabe de piper multicolor. La sfârşit, se adaugă oţetul balsamic şi se toarnă ulei de floarea soarelui până când totul este bine acoperit. Nu este indicat să folosiţi ulei de măsline, pentru că atunci când este pus la rece se tulbură şi se îngroaşă. Se lasă 2-3 zile la frigider, apoi se serveşte ca aperitiv. Caşul marinat cu mirodenii este delicios şi se asortează perfect cu o vişinată sau o ţuică fiartă.

Brânza se poate păstra la frigider 2 săptămâni… dar eu nu cred că va rezista asa de mult!

Această rețetă a fost realizată de Madame Pelin, care a ales lactatele noastre 100% naturale pentru prepararea acestui aperitiv delicios. Bucuroși să vedem cum se transformă produsele noastre în preparate realizate cu iscusință și cu respect față de ingrediente și gust, îi mulțumim pentru că ne-a ales pentru această rețetă, pe care o împărtășim cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Se pot folosi următoarele tag-uri HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articole similare